Maandelijkse Nieuwsbrief
Elke maand brengen we u een verscheidenheid aan verhalen over distillatieprocessen en evenementen. Hieronder kun je alle verhalen lezen. Wanneer u zich abonneert op de nieuwsbrief, voegen we ook nog heerlijke bonusrecepten en foodpairings toe om u te inspireren!

April 2025
HAPPY EARTH DAY 2025 Samen Groeien, Samen Verduurzamen Stap voor stap naar een groenere toekomst Bij Distilleerderij Keuris geloven we […]

Februari 2025
Jenever: een geliefde Nederlandse drank Jenever, vaak de “grootvader van de gin” genoemd, is al eeuwenlang een hoeksteen van de […]
Januari 2025
Januari 2025 Beste lezer, Als we terugkijken op 2024, kunnen we dat doen met dankbaarheid voor jullie steun. We zijn […]

November 2024
Wodka: Waar komt het vandaan? Oorsprong: Wodka, afgeleid van het Slavische woord voor “water” (voda), heeft een rijke geschiedenis die geworteld […]

Oktober 2024
Oktober 2024 Kruidenbitter: de kunst van het samenbrengen Onze kruidenbitter is gemaakt met 10 verschillende soorten verse kruiden met als eindresultaat […]

September 2024
Het distillatieprocess van Walvados: Appels en peren worden eerst gewassen, gemalen en uitgeperst. Het sap wordt vervolgens opgeslagen in temperatuur […]